Nieuwe startpagina

Begint u een eigen startpagina website? Een optie is om zelf een script te bouwen, maar de vraag is of dat de verstandigste keuze is. Een tool waarmee u niet zelf hoeft te programmeren is het startpagina script. In feite is een startpagina script een speciaal CMS script. Het gaat daarbij niet om het bouwen van een gewone website.

Een dergelijk script dient u op uw webhosting te installeren. Is het systeem geïnstalleerd dan kunt u zelf startpagina’s toevoegen aan de site. Iedereen die een startpagina wil aanmaken op uw website kan zich registreren. Het paradepaardje van de meeste startpagina scripts is toch wel de mogelijkheid om links te verkopen. Het startpaginascript biedt op deze wijze de mogelijkheid een leuke extra inkomen op te bouwen.

Het controleren van de betaling en het plaatsen van de link gebeurt vaak automatisch. Is de betaling succesvol verlopen, dan kan het script hierop reageren. Als de betaling succesvol verlopen is zal het script de aangemelde link tonen op de website. Welk bedrag u voor een link vraagt kunt u eenvoudig instellen. U kunt verschillende prijzen hanteren voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere startpagina. Het artikel Startpagina script is interessant als u er graag meer over leest. Verder zult u op de website een verwijzing vinden naar een modern en betaalbaar startpagina script. Heeft u betaalt, dan ontvangt u meteen een link waarmee u het script kunt downloaden.

Het installatiescript dat onderdeel is van het pakket, zorgt ervoor dat u het script probleemloos kunt installeren en gebruiken. Het is ook mogelijk om het script door de aanbieder te laten installeren. Het script is compleet, zodat u niet zelf hoeft te programmeren. Een bezoeker kan een account aanmaken. Daarmee kunnen zij een eigen startpagina in elkaar zetten.
Free Web Hosting