Tools voor site beheer

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Een CMS systeem is middels de link Afkorting CMS simpel te bemachtigen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Op het moment dat u uw website voor het eerst na het installeren bezoekt, wordt het installatie script gestart. Tijdens de installatie kunt u de algemene gegevens van uw zakelijke website voor de zoekmachines instellen. Daarnaast kunt u bovendien een beheeraccount toevoegen met behulp van het installatiescript. Met dit beheeraccount kunt u met behulp van de beheerpaneel wijzigingen aanbrengen aan uw website.

Waarschijnlijk zou u graag testimonials van klanten aan uw website toevoegen. Dit is simpel te realiseren via het CMS systeem. Het CMS systeem is voorzien van een scherm voor bannerbeheer. Op verschillende gunstige plekken op uw website kunt u banners aanmaken die elkaar daarbij kunnen afwisselen.

De webdeveloper van het CMS systeem biedt met behulp van de website de mogelijkheid om toegang tot de demo omgeving aan te vragen. Aan de hand hiervan kunt u besluiten of het CMS systeem u bevalt. En beslissen of u het wilt aanschaffen of niet.
Free Web Hosting