Uw eigen advertentie website starten

Via verschillende soorten site kunt u op een makkelijke wijze een extra inkomen verdienen. U kunt bijvoorbeeld een eigen marktplaats hiervoor inzetten. Enerzijds kunt u adverteerders laten betalen voor het plaatsen van een advertentie. Voor specifieke rubrieken kunt u een tarief voor advertentieplaatsing rekenen. Er kan bij een het aanmaken van een advertentie worden gekozen voor aanvullende mogelijkheden die u geld kunnen opleveren.

Ziet u het wel zitten een script te gebruiken waarbij men ook een topadvertentie kan aanmaken? Meer daarover is te vinden op de pagina Start uw eigen advertentie website. De installatie is in 3 simpele stappen gebeurd. Support bij het installeren is vanuit de ontwikkelaar eenvoudig te krijgen. Zodra het systeem klaar is met installeren, kunt u nieuwe advertenties toevoegen aan uw eigen advertentie website.

U heeft gedurende de installatie zelf de controle over de aan te maken gebruikersnaam met het bijbehorende wachtwoord. Met een advertentie script is zelf programmeren niet meer noodzakelijk. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Er is geen kennis van websites bouwen nodig om met het script te werken. U kunt de installatie zonder al te veel technische kennis gemakkelijk uitvoeren. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Lukt het niet aan de hand van de documentatie dan kan de ontwikkelaar u met de installatie helpen. Het uitvoeren van beheerderstaken is met behulp van uw account mogelijk nadat de installatie gereed is.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. U kunt het aantal beperken of juist hoger zetten. Het maximumaantal afbeeldingen per advertentie kan worden afgestemd op de beschikbare ruimte op de webhosting. Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dit gebeurt via een registratieformulier dat gemakkelijk is in te vullen. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.
Free Web Hosting