Maak uw eigen startpagina

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Het is dan ook van belang dat het e-mailadres dat u opgeeft werkt.

Uiteraard kunt u ook beheerder worden van uw eigen startpagina website. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Klik op Startpagina aanmaken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Ook de hosting en de domeinnaam die u ervoor nodig heeft hoeven niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Een link moet doorgaans in een bepaalde rubriek worden geplaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting