Website beheer info

Het in elkaar zetten van een website is ook zonder CMS pakket mogelijk. Vraag u echter wel af of u dat daadwerkelijk nastreeft. Zou de website in de toekomst aan iemand anders verkocht worden, dan is het voor de kopende partij interessanter wanneer er een CMS bij zit. Een koper zal HTML en CSS kennis in huis moeten hebben om de website te beheren wanneer er geen CMS bij zit. Naarmate de website groter wordt, zal een website zonder CMS pakket ook voor uzelf lastiger te onderhouden zijn.

Misschien houdt u er niet van om volgens een vaststaande manier te werken. U kan enigszins stug overkomen. Echter geeft dit ook een bepaalde structuur. Bij sommige CMS pakketten is de scheiding tussen content en opmaak erg strict. Een verkeerde aanpassing verrichten zonder CMS pakket kan meteen voor de hele website negatieve gevolgen hebben.

CMS systemen zijn uitstekend in een team te gebruiken. De beheerschermen van een CMS zijn doorgaans door iedereen prima te bedienen. Het schrijven van een Word document is nog complexer. U kunt verder lezen op de pagina wat is een cms systeem. Om met een CMS te kunnen werken, is het vereist dat u het eerst installeert. Dikwijls wordt er dan ook een installatiescript meegeleverd met het systeem. Het aanmaken van een database is ook vaak een noodzakelijke stap.
Free Web Hosting