Een mooie startpagina samenstellen

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Of misschien wilt u zelfs een complete startpagina website maken. Over deze twee mogelijkheden kunt u hier meer informatie vergaren. De ene optie zal het ene voordeel hebben en de andere optie het anderen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U combineert de opties dan gewoonweg.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Maar een nadeel daarvan is wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina online blijft. Wie weet stopt men morgen wel met de volledige startpagina website. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Een goed artikel over uw eigen startpagina samenstellen is Beheer van uw linkpagina. De pagina bevat praktische informatie. Het is belangrijk om de startpagina kwalitatief goed in elkaar te zetten. U kunt de informatie in het artikel zien als een handreiking.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Een dergelijke voorwaarde kan niet worden gesteld wanneer het om uw eigen website gaat. Vanzelfsprekend kan een startpagina met een beperkt aantal goede links een stuk waardevoller zijn dan een startpagina met veel links met veel mindere kwaliteit.
Free Web Hosting