Nieuwe startpagina maken

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Bij een startpagina script is hier sprake van. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Het aanmaken van startpagina’s op uw website is een fluitje van een cent. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. Meer over het startpagina script kunt u via Aanmelden startpagina vinden. Een dergelijk script hoeft niet duur te zijn. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld de aandacht naar een bepaalde rubriek op uw startpagina toe trekken.

Het script geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. Omdat de link door het script al is geplaatst, hoeft u verder geen actie te ondernemen.
Free Web Hosting