Maak uw eigen advertentie website

Een eigen marktplaats op een snelle wijze samenstellen kan met behulp van een marktplaats PHP script. Lees snel verder om meer te weten te komen erover. Met een advertentie script kunt u direct aan de slag met uw eigen marktplaats. Online inkomsten genereren is een reden om uw eigen marktplaats te willen opzetten. Een marktplaats script biedt diverse mogelijkheden voor het online verdienen van geld.

Het artikel Uw eigen advertentie website starten wijst u op een geschikt advertentie script. Er zijn diverse extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het aanmaken van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Ook is een rubriek zo in te stellen dat er voor de advertentieplaatsing in die categorie betaald moet worden. Er worden verschillende betaalmethoden met het marktplaats script ondersteund. Reageren op een advertentie kan men makkelijk met behulp van een reactieformulier doen.

Een andere mogelijkheid is het aanmaken van banners op uw advertentie website. Het plaatsen van een Adsense blokje is uiterst eenvoudig. Of u kunt zelf de advertentieruimte voor een vaste periode aan iemand verhuren. Het systeem bevat ingebouwde banner rotatie.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk advertentie script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Deze zijn later met behulp van de beheerpaneel gemakkelijk te wijzigen, als de behoefte daarvoor ontstaat. Verder kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende categorieën op uw advertentie website invullen. In een “Laatst bekeken” blokje worden de advertenties weergegeven die u als laatst heeft bekeken op de advertentie website.
Free Web Hosting