Beheer van uw startpagina

Een eigen startpagina kan een aantal voordelen met zich meebrengen. Bovenal is er de mogelijkheid om links aan te leggen naar de websites die u het leukst of interessantst vindt. Eigen websites promoten kan ook uitstekend met een eigen startpagina. Als u het goed aanpakt kunt u zelfs geld verdienen met uw startpagina.

U dient zich te registreren voordat u aan de slag gaat met uw eigen startpagina. Op veel startpagina websites waar u een dochterpagina mag aanmaken, vindt u een aanmeldformulier hiervoor. Via simpele zoekopdrachten in Google zult u vrij snel een aantal startpagina websites vinden waar u zich gratis kan registreren. U vindt de websites met zoektermen zoals “Nederlandse startpagina”.

Uw startpagina komt op een speciaal toegewezen subdomein te staan. Het is raadzaam om hiervoor een goede naam te bedenken. Heeft uw startpagina een bepaald thema, dan is het een goede gewoonte om uw startpagina naar dit thema te vernoemen. Op veel websites is een algemene linkpagina ook toegestaan. Het komt vaak voor dat er dan links over verschillende thema’s op de pagina staan. Als dat het geval is, is een algemene naam geen probleem.

Het is van belang dat het e-mailadres dat u bij het aanmelden invult ook correct is. Sommige websites versturen een bevestigingslink waarop u dient te klikken. De website zal deze bevestigingslink per e-mail naar u opsturen. Hoeft u niet op een link te klikken om te bevestigen, dan nog is een correct e-mailadres invoeren wel belangrijk. Het kan voorkomen dat u uw wachtwoord vergeet. Dan kunt u instructies voor wachtwoordherstel aanvragen. De website zal bij een wachtwoordherstel de instructies per e-mail naar u sturen. Het is dan zonde wanneer het e-mailadres niet correct is ingevuld.

Voor meer achtergrondinformatie over het aanmaken van een startpagina zijn er meer artikelen te vinden online. Zo is Uw nieuwe startpagina bouwen het doornemen waard. Het scheelt een hoop wanneer u vooraf weet welke stappen nodig zijn. Want naast het aanmaken is er ook het onderhouden. Op de website waarnaar we verwijzen vindt u diverse artikelen over het aanmaken en het beheer van een eigen startpagina.

Uw startpagina zal doorgaans leeg zijn direct nadat u het heeft aangemaakt. Er dient een rubriek te worden toegevoegd voordat u een link op uw startpagina kunt plaatsen. Links worden altijd gekoppeld aan een bepaalde rubriek. Er worden doorgaans een aantal rubrieken aangemaakt. De titel van een rubriek is verplicht. U kunt een deelonderwerp als titel kiezen. Door op deze manier te werken, rangschikt u de links naar onderwerp of deelonderwerp. U heeft zo ook een heldere structuur voor de mensen die uw pagina bekijken.
Free Web Hosting