Startpagina website maken tips

Een speciaal CMS programma is soms nodig om een bepaald type website te maken. Een startpagina website is daar een voorbeeld van. Het vereist functionaliteiten die vaak niet in een gewoon CMS systeem zitten. Gelukkig zijn er kant en klare startpagina scripts verkrijgbaar. Hier kunt u daar alles over lezen.

Op Startpagina script staat meer informatie over een startpagina website bouwen met een script. Het script is gebouwd in de scripttaal PHP. U zult ook een database moeten kunnen aanmaken want daarin wordt de website content opgeslagen. Door een aanmeldformulier in te vullen kunnen bezoekers een account aanmaken op uw startpagina website. Naast links kan men ook diverse widgets toevoegen aan de eigen startpagina.

Banners die u toevoegt zullen op de gehele website worden weergegeven. Een Google Adsense banner of affiliate banners plaatsen is geen probleem. Banners kunnen desgewenst worden afgewisseld. Bannerrotatie wordt dat ook wel genoemd. Zo een banner kunt u op verschillende plaatsen binnen het template toevoegen.

Het is altijd mogelijk dat een wachtwoord wordt vergeten. Via het inlogformulier is heel eenvoudig een nieuw wachtwoord aan te vragen. Men ontvangt de instructies voor een nieuw wachtwoord op het aan het account gekoppelde e-mailadres. Dit e-mailadres heeft de beheerder tijdens de registratie op uw website opgegeven.

Een formulier voor het toevoegen van een nieuwe link kan gemakkelijk vanuit elke dochterpagina worden opgevraagd. Men kan kiezen voor een retourlink plaatsen als tegenprestatie. Ook kan men voor de link betalen. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. De link is direct zichtbaar op de website na een succesvolle betaling.
Free Web Hosting