Het realiseren van een moderne startpagina website

Bovendien krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze verstandige makkelijk opvragen. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. De bezoeker krijgt zo de corresponderende dochterpagina te zien. U hoeft niet zelf een startpagina script te maken in het geval dat u een script aanschaft. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Bij de ontwikkeling van het script heeft men daarom een veilig PHP inlogsysteem gebouwd.

Een startpagina script moet u beschouwen als een beheertool voor uw startpagina website. Het script dient op uw webruimte geïnstalleerd te worden. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Zo kan het script de juiste pagina inhoud terugsturen naar de browser van de bezoeker. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina te zien krijgt. Zou u zo een tool wel in uw bezit willen hebben, dan wijs ik u graag op Startpagina script. U hoeft zelf niets meer te ontwikkelen als u het startpagina script koopt. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U mag bij het samenstellen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Op de website van de webontwikkelaar vindt u een handleiding.

Het script zorgt ervoor dat het beheer uiterst gemakkelijk is. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangeroepen. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker.
Free Web Hosting