Bouw uw moderne startpagina website

Een startpagina website is tegenwoordig meer dan alleen maar een catalogus vol met links. Steeds vaker is het verder mogelijk om ander soort widgets toe te voegen op de dochterpagina’s. Met een startpagina script krijgt u de daarnaast optie om zelf een startpagina website te bouwen. Wilt u meer over een dergelijk script weten, dan is het verstandig om Aanmelden startpagina door te nemen. Middels dat artikel komt u bij een website uit waar een dergelijk script betaalbaar aan te schaffen is.

Er worden via het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. Backlinks verkopen wordt met het startpaginascript makkelijk gemaakt. De prijs van een link is in de beheergedeelte zeer gemakkelijk in te stellen. Het script is voorzien van een handleiding waarin u leest hoe u dit allemaal kunt doen.

Een banner rotator zorgt ervoor dat banners geroteerd kunnen worden. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s behoorlijk handig. Een afzonderlijke startpagina zal vaak rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Dit subdomein kunt u bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen. Een link op een pagina over een overeenkomstig onderwerp is zo makkelijk te plaatsen. Er kan ook nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere categorie op een dochterpagina.

Op deze pagina kon u het alvast eerder lezen. Het is mogelijk om extra widgets aan de dochterpagina’s toe te voegen. In eerste instantie is het niet moeilijk om het meest recente nieuws toe te voegen. Tevens zal het toevoegen van een poll geen probleem zijn. Met behulp van het script is zoiets snel toe te voegen. U hoeft niets over websites ontwikkelen te weten. Een kleur is behoorlijk makkelijk aangepast.
Free Web Hosting