Een professionele advertentie website runnen

U kunt met een beheerscript heel eenvoudig een website inrichten en beheren. Zo een script wordt ook wel een CMS script genoemd. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het beheerpaneel wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het aanpassen van het kleurschema. Wilt u meer over het script weten, dan kunt u eigen marktplaats raadplegen. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Bijvoorbeeld de gegevens van de database kunt u invullen in de installatieschermen.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Wanneer u geen verstand van de techniek heeft, dan is een marktplaats CMS uitermate geschikt voor u als hulpmiddel voor het realiseren van uw website. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

Er is geen technische kennis vereist voor het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.
Free Web Hosting