Startpagina en startpagina script

Met een eigen startpagina kunt u alle kanten op. U kunt links naar uw favoriete websites plaatsen en bewaren ermee. En u kunt links naar uw eigen websites plaatsen. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

De meeste startpagina websites hebben een registratieformulier om uw eigen startpagina aan te maken. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Soms ontvangt u in uw mailbox een bevestigingslink waarop u moet klikken om de registratie te voltooien. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Startpagina script. Het is niet moeilijk om een startpaginascript te installeren. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Vaak kunnen bezoekers ook een linksuggestie doen bij uw dochterpagina.
Free Web Hosting