Uw eigen website laten maken met CMS systeem

Heeft u een abonnement bij een website builder, dan nog zijn er een hoop dingen die het platform mist. U kunt niet zomaar iedere functionaliteit toevoegen die u wilt. Heeft u de behoefte om de website over te hevelen naar een ander platform? Het overzetten van de website inhoud kan dan een tijdrovende klus zijn.

Ziet u dat niet zitten, dan kunt u van een CMS systeem gebruikmaken. Het aantal mogelijkheden is groter als u van een CMS pakket gebruikmaakt. Voluit geschreven staat CMS voor content management systeem. Een hele mond vol maar eigenlijk houdt het een tool in waarmee het beheer wordt vereenvoudigd. Voor meer informatie hierover kunt u Bedrijf website laten bouwen met CMS systeem raadplegen. U kunt bij een CMS pakket wel functionaliteiten toevoegen. U heeft dus meer mogelijkheden dan bij een website builder. Tevens heeft u een domeinnaam en webruimte nodig. Verwacht qua kosten niet meer dan een paar tientjes per jaar. Voor een domein zal hoogstens 10 euro per jaar worden gerekend. En voor webruimte zult u hoogstens enkele tientjes per jaar moeten betalen. Maar wanneer u uitstekend zoekt zal er ergens al een aanbieding zijn waar u het eerste jaar minder dan 10 euro betaalt.

WordPress is een mogelijkheid indien u een gratis CMS pakket wilt gebruiken. Bovendien moeten er wel bepaalde instellingen worden goedgezet, anders kan uw website eruit vliegen door problemen met XML-RPC. Zodoende is er toch wel wat technisch inzicht nodig voor WordPress. Eens kijken of u betaalbaar een commercieel CMS kunt aanschaffen zonder deze problemen, is daarom geen gek idee. Zo voorkomt u dezelfde problemen als bij het gratis pakket WordPress. Het is zo een stuk fijner werken aan uw website.

Een aanpassing is zeer eenvoudig aan te brengen. Dat is middels het beheerpaneel op gemakkelijke wijze te doen. Met uw administrator account kunt u inloggen in het beheerpaneel. Gedurende het installeren van het CMS systeem wordt dit administrator account gecreëerd. Tijdens de installatie heeft u de mogelijkheid een gebruikersnaam en wachtwoord te kiezen. Tevens kunt u een account voor iemand anders aanmaken in het beheergedeelte. U kunt dan samen aan de website werken.
Free Web Hosting