Uw Nederlandse startpagina maken

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. Geld willen verdienen kan ook een drijfveer zijn. Eenvoudig uw favorieten online plaatsen kan natuurlijk ook een drijfveer zijn.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Waar een startpagina vaak over een bepaald onderwerp gaat, kunt u met de rubrieken deelonderwerpen aanmaken en de links daarin onderverdelen.

Lees de pagina Een mooie startpagina bouwen door om meer over startpagina’s te weten te komen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Het samenstellen van een eigen startpagina is niet zo ingewikkeld.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.
Free Web Hosting