Eigen Advertentiewebsite Runnen

Wilt u een advertentie website maken? Die mogelijkheid heeft u ook wanneer u geen kennis over de achterliggende techniek heeft. Via een speciaal daarvoor ontwikkelde beheeromgeving kunt u de aanpassingen aan uw website eenvoudig doen. Via uw beheerdersaccount kunt u dan bijvoorbeeld een rubriek of een kleur op uw advertentie website veranderen. Het is hiervoor niet nodig dat u kennis heeft van de achterliggende techniek. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Het generen van inkomsten is een bijkomende mogelijkheid van het script. Dat kan met betaalde rubrieken heel goed. Een adverteerder kan dan betalen voor diverse opties. Voor al deze opties kunt u afzonderlijk de prijzen instellen via het beheerpaneel.

Wanneer een adverteerder een advertentie toevoegt wordt er een overzicht van de kosten getoond. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Lijkt het genereren van online inkomsten via een marktplaats CMS u iets? Het is verstandig dan eens naar marktplaats PHP script te kijken. De kosten van een marktplaats PHP script vallen erg mee. In enkele simpele handelingen is het script geïnstalleerd. Het installatiescript zet de benodigde database tabellen voor u klaar. Daarnaast is de aanmaak van een beheerdersaccount iets dat het script voor u doet. U kunt na de installatie uw website via de beheeromgeving beheren.

De adverteerder heeft de mogelijkheid om foto’s aan een advertentie toe te voegen.Het maximum aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden toegevoegd, past u heel eenvoudig aan. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. Men kan hiervoor simpelweg een aanmeldformulier invullen. Advertenties zijn door adverteerders heel gemakkelijk aan te passen met dit account. Via een formulier dat bij de advertentie wordt weergegeven kunnen bezoekers een bericht sturen naar de adverteerder. Wanneer men fraude vermoedt kan men dat via een apart formulier aangeven die naar uw e-mailadres wordt gestuurd.
Free Web Hosting