Nieuwe startpagina bouwen

U kunt een startpagina zien als een online catalogus. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Een dochterpagina richt zich vaak op een enkel onderwerp en bevat daarover links. Een nieuwe startpagina maakt u gratis aan. Via een zoekopdracht in de zoekmachine vindt u eenvoudig sites waar een startpagina aanmaken is toegestaan.

Het is echter geen verplichting om links over een enkel onderwerp te plaatsen. U mag ook een algemene startpagina maken. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in het artikel aanmelden startpagina. U kunt er ook tips vinden voor een goede startpagina. Wilt u zelf een startpagina website dan zult u eens kunnen zoeken op “startpagina script”. Niet zo lang geleden is er nog een nieuw startpaginascript ontwikkeld. U zult wanneer u het zelf bouwt, veel tijd kwijt zijn. In een startpagina script zijn veel problemen die u daarbij zou tegenkomen al opgelost.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Onderscheidend vermogen is belangrijk. Een tip is om uw startpagina aan te vullen met hier en daar een afbeelding en een stukje informatieve tekst. Veel mensen plaatsen alleen links. U kunt zich met uw startpagina prima onderscheiden van de rest door iets anders te doen.

Het plaatsen van banners of advertenties is het overwegen waard wanneer het goed loopt met de hoeveelheid bezoekers. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Wordt uw pagina goed bezocht, dan zou het zonde zijn om hier geen inkomsten uit te halen.
Free Web Hosting