Uw nieuwe startpagina website realiseren

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website in elkaar zetten met een startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een relevant deel van de startpagina website.

Startpagina’s zijn dan ook zeer nuttig voor SEO-doeleinden. Er zijn verschillende dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. U kunt in het artikel Eigen startpagina meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Hierbij mag men bovendien een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan via de beheeromgeving eenvoudig een dochterpagina updaten. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script prima te doen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Verder zijn banners op een makkelijke verstandige te plaatsen op uw website. U kunt verder affiliate banners toevoegen of een Google Adsense blokje.
Free Web Hosting