Nieuwe startpagina online zetten

Heeft men het over een eigen website beginnen, dan gaat dit vaak over een gewone website. Toch kan het ook een ander type website betreffen. Denk aan een startpagina website. Een startpagina website bouwt u eenvoudig met een startpaginascript. Een startpagina website is een linkcatalogus met verschillende dochterpagina’s. Meer informatie kunt u op de pagina eigen startpagina maken vinden. Per thema is er vaak een startpagina. Voor het aanmaken van deelonderwerpen kunt u de categorieën binnen een startpagina gebruiken.

Met een startpaginascript past u uw eigen startpagina website binnen een handomdraai aan naar uw eigen smaak. Een eigen startpagina aanmaken is mogelijk voor een bezoeker als hij zich aanmeldt. Op uw website zal hiervoor een eenvoudig in te vullen registratieformulier worden weergegeven. Heeft de bezoeker zich aangemeld, dan kan hij met zijn nieuwe accountgegevens inloggen en een startpagina aanmaken.

Op het moment van aanmaken van een startpagina kan ook een subdomein worden ingevuld. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. Uw startpagina wordt pas aangemaakt wanneer u een subdomein invoert dat nog niet bezet is. Na het aanmaken van een startpagina kunnen er direct links aan worden toegevoegd. Iemand mag meerdere startpagina’s aanmaken. U mag zelf bepalen welke kleuren u op uw website gebruikt. Op diverse websites kunt u kleurschema’s samenstellen.

Hoewel u ook gratis een startpagina op bestaande websites kunt maken, heeft een eigen startpagina website voordelen. Uw startpagina wordt niet opeens weggehaald. Wilt u een bepaalde vorm van zekerheid, dan krijgt u die met uw eigen startpagina website. Het script is ontwikkeld in de scripttaal PHP. PHP wordt bij de meeste hosting pakketten standaard al ondersteund. Wilt u geld verdienen met het startpaginascript, dan is die mogelijkheid er.
Free Web Hosting