Wilt u een eigen marktplaats bouwen?

U kunt heel makkelijk geld verdienen met een eigen marktplaats. U kunt verschillende rubrieken aanmaken waarbinnen de advertenties worden geplaatst. In een overzicht op de homepage worden de laatst aangemaakte advertenties weergegeven. Banners kunt u vrij makkelijk tussen de advertenties door plaatsen.

Het generen van inkomsten is ook mogelijk met een eigen marktplaats. U kunt affiliate banners toevoegen op uw website. Per verkoop van een product van een andere partij ontvangt u een commissie. Het is ook mogelijk om affiliate feeds in te laden en de producten in die feed als advertentie aan uw advertentiewebsite toe te voegen. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

De pagina marktplaats script kopen bevat meer informatie over een script waarmee u een eigen marktplaats kunt opzetten en beheren. Een nieuwe adverteerder kan zich makkelijk aanmelden via een daarvoor bedoelde pagina. Diverse foto’s kunnen er door een adverteerder worden toegevoegd. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

Relevante meta tags kunnen per rubriek worden ingesteld. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. Dit draagt bij aan de vindbaarheid van de website in de zoekmachines.

Het kleurschema van de site kan gemakkelijk aangepast worden via het beheerscherm. Op deze wijze kunt u een advertentie website maken die uniek oogt. In een zucht en een scheet is het script geïnstalleerd op uw webhosting. Het zal niet veel tijd in beslag nemen om het script te installeren.

De algemene gegevens voor uw website kunnen worden ingevoerd in het eerste scherm van het installatieprogramma. Het 2e scherm kan worden gebruikt voor het invullen van de gegevens van de database verbinding. Het derde scherm kan worden gebruikt om een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen. De website beheren kan met behulp van een meegeleverde beheeromgeving.
Free Web Hosting