Een Nederlandse startpagina maken

Er zijn verschillende vormen waarin startpagina aanmelden kan plaatsvinden. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Als paginabeheerder kunt u een eigen startpagina aanmaken en vullen met links. Het is op veel websites toegestaan om naast tekstlinks ook bannerlinks aan uw startpagina toe te voegen. Uiteraard kunt u uw andere websites vermelden op uw eigen startpagina. Zoekmachines die de link oppikken, zien de link als een soort aanbeveling. Heeft u een eigen website dan is het goed om dit te weten. Heeft u een aantal goede verwijzingen naar uw website, dan stijgt uw website in de zoekresultaten. U kunt startpagina’s hier prima voor inzetten. Een stijging in Google zorgt dat er meer mensen uw website zullen bezoeken.

Op het moment dat u bereid bent een startpaginascript in gebruik te nemen kunt u ook zelf een startpagina website in elkaar zetten. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpaginascript kunt installeren. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Als de bezoeker voor de link betaalt is er honderd procent zekerheid dat de link geplaatst wordt. Het script controleert de betaling en plaatst bij een succesvolle betaling de link meteen. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.

Heeft u zelf geen zin of tijd om een eigen startpagina te maken, dan kunt u er ook voor kiezen om de link aan te melden bij een bestaande startpagina. De eerste mogelijkheid die u heeft is het indienen van een linksuggestie. De beheerder beslist of de link wordt geplaatst. Tevens is het mogelijk een link te ruilen. U plaatst dan op een andere website een link terug naar de startpagina. En u kunt bij veel websites nog altijd een betaalde link plaatsen. U weet dan zeker dat de link aan de website wordt toegevoegd. Zijn bepaalde aspecten nog niet helemaal duidelijk voor u, dan kan het artikel inlogsysteem-php.eu5.net u helpen hiermee. Hoe beter u op de hoogte bent van uw mogelijkheden, hoe gemakkelijker u startpagina’s succesvol zult inzetten.
Free Web Hosting