Hoe maak ik een startpagina

Het is niet enorm ingewikkeld om een eigen startpagina website samen te stellen. Het is relatief makkelijk met behulp van een startpagina script te realiseren. U kunt via deze pagina meer hierover te weten komen. Via de in dit artikel vermelde link kunt u meer erover lezen indien u dat zou willen. Startpagina websites zijn opgebouwd uit een aantal dochterpagina’s. Daarvan hebben de meeste startpagina’s een specifiek onderwerp. Daarbij is een algemene pagina bouwen doorgaans toegestaan. Een startpagina is gratis bij een groot aantal Nederlandse websites in elkaar te zetten.

Online is er meer over zo een script te lezen. Zo zou u Hoe een startpagina bouwen eens door kunnen nemen. Een eigen startpagina website is met het script dat u daar kunt vinden heel eenvoudig in elkaar te zetten. U kunt naast links daarnaast heel eenvoudig nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. U kunt diverse soort widgets behoorlijk simpel plaatsen. Op uw website kan een bezoeker een betaalde link aanmelden. Dit geeft u een mogelijkheid om geld te verdienen met het startpaginascript. Daarbij kunt u zelf bepalen hoeveel men voor een link dient te betalen. Via verschillende betaalmethodes kan er worden betaald.

Het toevoegen van een link is voor de bezoeker gemakkelijk te doen. De bezoeker vult in een formulier de gewenste link in. Daarbij kan een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Na het invullen van dit formulier kan hij voor de link betalen. Dit betalen verloopt online. Bezoekers kunnen een gebruiker registreren indien gewenst. Met een account kan een dochterpagina worden samengesteld. Daarbij kunnen ze het gewenste subdomein kiezen. Onderaan iedere startpagina ziet u het aantal links staan.
Free Web Hosting