Bouw een eigen startpagina

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Als u het goed aanpakt kunt u ook geld verdienen met uw eigen startpagina. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Na registratie komt u in een speciaal gedeelte van de site waar u de startpagina kunt maken. Registratie moet bij een aantal sites per e-mail worden bevestigd. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Een andere optie is uw eigen startpagina website beginnen. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Meer informatie over het gebruik van een startpagina script kunt u vinden in de tekst Eigen startpagina. Een startpagina script is doorgaans niet duur. Ook het installeren is vaak niet moeilijk. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

Bijna alle startpagina websites werken op eenzelfde manier. Op uw startpagina kunt u rubrieken plaatsen waar u vervolgens de links in plaatst. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting