Uw Nederlandse startpagina maken

Startpagina’s online zijn grotendeels Nederlandstalig. Dat is logisch, want startpagina’s zijn vooral in Nederland populair. In het buitenland zijn linklijsten vaak opgebouwd volgens een heel andere opmaak. De website startpagina.nl is als eerste met de Nederlandse indeling begonnen.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Kosteloos kunt u op een aantal verschillende websites een eigen startpagina samenstellen. Deze websites voor linkbuilding inzetten kost u niets. Een startpaginascript gebruiken is slim als u zelf een startpagina website wilt maken. Heeft u naast een startpagina een eigen domein en webruimte, dan heeft u alles voor het kunnen runnen van een startpagina website. Meer over dit PHP script kunt u ook vinden in Eigen startpagina. Men kan betaalde links plaatsen, daarmee verdient u geld.

Het aanmaken van een startpagina is een peuleschil voor de gebruikers van uw website. Op uw website wordt een formulier weergegeven waarmee men een account kan aanmaken. Het account kan worden gebruikt om in te loggen in de beheerdersomgeving en startpagina’s aan te maken en te wijzigen. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

De bronbestanden van het script dienen eerst naar de webruimte te worden gekopieerd. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. Tijdens de installatie kunt u een aantal gegevens rondom te website en het beheer invullen. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. Als de installatie klaar is kunt u inloggen en de kleuren van uw startpagina website wijzigen. U kunt per individuele rubriek de kleurencombinaties wijzigen.
Free Web Hosting