Beheer startpagina

Weet u wat een startpagina is? Dat is een online gids voor websites. Vaak is een dergelijke website in diverse dochterpagina’s onderverdeeld. Per onderwerp is er doorgaans een dochterpagina aangemaakt. U kunt wanneer u wilt uw eigen startpagina gratis aanmaken. Websites waar u een startpagina kunt aanmaken zijn via de zoekmachines te vinden.

U mag best uitstapjes naar andere onderwerpen maken op uw startpagina. U mag ook een algemene startpagina maken. U ontkomt er dan niet aan om links over diverse thema’s te plaatsen. Dan is het wel handig om een rubriek per onderwerp te maken.

U kunt meer over nieuwe startpagina aanmaken lezen op Uw Nederlandse startpagina maken. Het bevat ook tips om de kwaliteit van uw pagina hoog te houden. Voor het opzetten van een eigen website met dochterpagina’s kunt u een startpagina script gebruiken. Een modern startpaginascript is niet zo lang geleden uitgekomen. Moet u dit zelf bouwen, dan kost dit u veel tijd. Veel technische issues die u bij zelf programmeren tegenkomt. daar heeft een startpaginascript al een oplossing voor.

Het is positief wanneer u relevante links op de pagina plaatst. Onderscheidend zijn is tegenwoordig belangrijk. Een aantal informatieve teksten en afbeeldingen toevoegen kan nuttig zijn om een stukje onderscheidendheid in te bouwen. Veel mensen plaatsen alleen links. Uw startpagina kan zich onderscheiden van de rest wanneer u deze anders maakt dan de andere pagina’s.

Wordt uw startpagina goed bezocht, dan is de plaatsing van advertenties of affiliate banners het overwegen waard. Dit is via een aantal platformen prima te doen. Komen er veel bezoekers op uw pagina, dan is het zeker interessant om hier eens over na te denken.
Free Web Hosting