Een nieuwe portaal site maken

Het is niet ingewikkeld om een startpagina website in elkaar te zetten. Het is mogelijk om een startpaginascript ervoor in te zetten. U kunt een link hieronder klikken voor meer informatie. Het is mogelijk een dochterpagina aan een subdomein te koppelen. Het is niet noodzakelijk om folders aan te maken voor de verschillende dochterpagina’s Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Het PHP script installeren kan ook met hulp van de ontwikkelaar als u dat graag wilt. U kunt het door de ontwikkelaar op uw eigen hostingpakket laten installeren. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Zou u graag een startpagina website in elkaar zetten? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Het voordeel daarvan is dat het benodigde SSL certificaat erbij in zit begrepen. Om subdomeinen goed te laten werken, is het niet nodig om een afzonderlijke map voor iedere dochterpagina aan te maken. Het script zorgt dat de juiste dochterpagina bij een request wordt weergegeven. Er is momenteel een goed script verkrijgbaar voor het maken van een eigen linkportaal. Het is een goed idee om Beheer eenvoudig een eigen startpagina site eens te bekijken. De ontwikkelaar heeft het script met de programmeertaal PHP gebouwd. Bijna overal kunt u probleemloos gebruik maken van PHP scripts.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Gerelateerde links zijn goed voor een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Fijn aan het script is dat dochterpagina’s aanmaken vrij gemakkelijk gaat. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Voor alle dochterpagina’s handelt een centraal stukje PHP code de browser-aanvragen af. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina kan men het aantal gewenste kolommen kiezen. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.
Free Web Hosting