Maak een responsive PHP startpagina website

Houdt u zich bezig met hogere posities in Google? Links vanaf een aantal startpagina’s kunnen verder heel nuttig zijn. Dergelijke links kosten u amper tot niets. Op een bestaande website is er kosteloos een startpagina aan te maken. Het is tevens mogelijk zelf een aantal startpagina websites te beginnen. Deze kunt u dan inzetten voor linkbuilding. U kunt zo linkbuilding pakketten aan klanten aanbieden en zo zijdelings wat bijverdienen.

Meer over een startpagina PHP script kunt u lezen op de pagina Startpagina aanmaken. Het is niet vast te lang geleden ontwikkeld. Veel startpagina PHP scripts zijn immers vast jaren geleden geschreven. Een groot aantal website eigenaren wilden graag een nieuw en modern startpagina script kunnen gebruiken.

U heeft vanzelfsprekend een veilig PHP inlogsysteem op het moment dat u een vast bestaan PHP script aanschaft. Zo hoeft u niet zelf te stoeien met PHP. U voorkomt bovendien dat u een PHP webprogrammeur veel geld moet betalen voor een script. Uw startpagina website is meteen na de installatie gebruiksklaar. U kunt meteen backlinks plaatsen.

Een aanpassing doorvoeren is zo gepiept middels het beheeromgeving van het startpaginascript. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Optioneel kunt u gebruikersregistratie op uw website toestaan. Dit is allemaal aan te passen in het beheerpaneel. Het meegeleverde installatie script vraagt u om de gewenste gebruikersnaam en het gewenste wachtwoord voor uw beheeraccount. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.
Free Web Hosting