Je bookmarks online beheren

Een eigen startpagina website kan in elkaar worden gezet wanneer u het juiste script daarvoor gebruikt. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Uw eigen startpagina website kunt u eenvoudig beheren met het meegeleverde beheerpaneel. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. U kunt beheerders hun eigen startpagina laten samenstellen met behulp van hun eigen account.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? Het artikel Hoe maak je een startpagina staat vol informatie over dit handige PHP script. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Ondersteuning voor het gebruik van dit handige script is eveneens eenvoudig aan te vragen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Er zijn tevens teksten over ieder onderwerp aan de verschillende startpagina’s toe te voegen. In een rubriek kan bijvoorbeeld het laatste nieuws getoond worden. Voegt u een RSS feed toe, dan kunt u daarmee het laatste nieuws weergeven op uw dochterpagina. Nieuwe beheerders kunnen zich aanmelden en zo een eigen dochterpagina samenstellen.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
Free Web Hosting