CMS programma gebruiken voor uw site

Met het CMS programma kunt u producten en diensten middels uw website te koop aanbieden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarnaast de betaling online verloopt. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Bovendien met behulp van de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. Onderdelen van deze e-mail kunt u met behulp van de beheeromgeving naar eigen wens aanpassen. Hetzelfde kunt u met andere teksten op uw zakelijke website doen. Natuurlijk wilt u iets eerst zien voordat u het aanschaft.

Wanneer u meer over CMS systemen zou willen lezen, dan raad ik u graag het doornemen van Beheer makkelijk uw site aan. Het beheergedeelte geeft u de mogelijkheid om uw website eenvoudig te wijzigen. Voordat u de site kunt veranderen, dient u met beheerrechten in te loggen. De indeling van het beheerpaneel correspondeert met de indeling zoals deze aan de voorkant van de website is gemaakt.Deze beheerschermen zijn via het menu eenvoudig te bereiken.

Bent u van plan om een overzicht van uw klanten toe te voegen aan de website? Een klant in het overzicht plaatsen, doet u middels de beheeromgeving. Besluit u later iets aan te passen in de beschrijving van de klant? Wellicht wilt u een bepaalde klant na enige tijd niet meer tonen. Het overzicht bewerken is een fluitje van een cent.

Wilt u aanbevelingen van klanten op uw website tonen? U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. U kunt makkelijk digitale producten aanbieden met het hierboven vermelde CMS programma. Daarbij krijgt u de optie om online betalingen te ontvangen. Downloadbare producten kunnen na de betaling meteen worden gedownload. De inhoud en de titel van de e-mail die de koper ontvangt, kunt u met behulp van het beheergedeelte wijzigen.
Free Web Hosting