Nieuws FBME

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De bank is sinds juli 2014 onder bewind geplaatst. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Tevens is ook de klantenservice niet goed op de hoogte van de maatregelen van de centrale banken.

Het artikel All the FBME updates is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting