Wat is een startpaginascript?

Er zijn verschillende kanten die u op kunt met een eigen startpagina. Uiteraard is het fantastisch om uw links ergens te kunnen plaatsen. Uw eigen website kunt u er bijvoorbeeld mee promoten. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Een dochterpagina aanmaken is doorgaans gratis en kan op een aantal websites.

Registreren van een startpagina kan doorgaans via een registratieformulier op een startpagina website. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. U kunt dan pas inloggen nadat u op de bevestigingslink geklikt heeft.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Dit kan met een startpaginascript. Op de pagina Startpagina script staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. U kunt meerdere rubrieken aanmaken. Voor iedere link kunt u een rubriek of categorie kiezen. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Bezoekers kunnen een linksuggestie indienen waarna u kunt besluiten om een link te plaatsen of af te wijzen.
Free Web Hosting