Een eigen marktplaats bouwen

Met een advertentie script kunnen de adverteerders op uw website voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan Welke opties men heeft, dat kunt u zelf gemakkelijk bepalen via de beheeromgeving. Wilt u meer over een PHP script daarvoor weten, lees dan eens Betaalbaar uw advertentie website bouwen door. Zelfs wanneer u helemaal geen kennis van websites bouwen heeft, kunt u waarschijnlijk wel overweg met het marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. De betaalproviders DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. De payment service provider die uw voorkeur heeft kunt u zo instellen. U kunt met uw beheeraccount bijvoorbeeld de globale kleurstelling van uw website aanpassen.

Het artikel bevat een link naar een goed marktplaats script. Met uw beheeraccount kunt u ook op de beheeromgeving inloggen. U kunt onder andere het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.

Op de pagina waarop een advertentie wordt weergegeven, is ook een reactieformulier zichtbaar. U haalt het formulier tevoorschijn door op de knop “Reageren” te drukken. Wanneer hier spam wordt ingevuld, zal het script dit zoveel mogelijk blokkeren. Het script zal deze controles ook uitvoeren op alle andere formulieren die aanwezig zijn op uw marktplaats website. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Met een advertentie website kunt u eenvoudig aan de zogeheten topadvertentie verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Verder kunt u nog geld verdienen aan banners die op uw advertentiewebsite te plaatsen zijn. U kunt bijvoorbeeld op deze wijze affiliate banners aan uw advertentie website toevoegen.
Free Web Hosting