Je eigen startpagina bouwen

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Links verwezenlijken een stijging van uw positie in de zoekresultaten van de zoekmachines. Bij de meeste sites is het gratis om een dochterpagina aan te maken. Registreren kan op diverse startpagina websites.

Met uw dochterpagina kunt u ook een extra inkomen genereren. En dat terwijl u niet te maken heeft met kosten. Blijvende links, daar kunt u geld voor vragen. Dan moet u natuurlijk wel af en toe uw startpagina updaten.

Er is een scala aan mogelijkheden. U heeft dan echt alles zelf in de hand. Hierover staat op Bouw eigen startpagina het een en ander. Ook wanneer u geen techneut bent maakt u met dit script uw eigen startpagina website. Het script is zo geschreven dat iedereen ermee overweg kan.

Het is ook mogelijk om zelf een hele startpagina website neer te maken. Via het artikel “Eigen startpagina maken” kunt u daar meer over te weten komen. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. Of geld verdienen d.m.v. affiliate marketing. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld u verkoopt 10 links voor 10 euro.
Free Web Hosting