Houd je bookmarks online gemakkelijk bij

Heeft u altijd al een eigen startpagina site willen beginnen, dan kan dat met een speciaal script. Er is daarbij geen sprake van een limiet op het aantal dochterpagina’s dat aangemaakt kan worden. Er is op uw website een formulier aanwezig waarmee bezoekers een account kunnen aanmaken voor het beheer van een eigen dochterpagina.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op eigen startpagina. Men kan zelf rubrieken toevoegen aan zijn of haar pagina en daarbinnen bookmarks plaatsen. Naast links kunnen er ook andere widgets geplaatst worden, zoals een nieuwsblok. Het script is redelijk recent ontwikkeld. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Alle pagina’s op uw website worden op een responsive wijze getoond.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om met behulp van banners extra inkomen te generen. Dit kunnen affiliate banners zijn, die u op verschillende locaties op de website kunt plaatsen. Een netwerk waarbij u zich kunt aanmelden is bijvoorbeeld Daisycon. Het affiliatenetwerk Tradedoubler is bijvoorbeeld in te zetten voor affiliate marketing.
Free Web Hosting