Een eigen portaalsite ontwikkelen

Houdt u zich bezig met linkbuilding, dan is een startpagina script waarschijnlijk interessant voor u. Een individuele startpagina kan aan een eigen subdomein worden gekoppeld. In het subdomein van een dochterpagina kunt u belangrijke zoektermen verwerken.

Voor het gebruik van het script maakt niet uit of u wel of geen verstand van de techniek heeft. Via het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen is een betaalbaar script te vinden. Wilt u het script kopen, dan kan dat online. Als de betaling succesvol is verlopen, is het script direct te downloaden. U wordt automatisch omgeleid naar de download pagina. Verder ontvangt u de downloadlink op het door u opgegeven e-mailadres.

U kunt banners plaatsen die op alle dochterpagina’s te zien zullen zijn. Zo heeft u met het grootste gemak een Google Adsense banner toegevoegd. Indien gewenst kunnen banners elkaar afwisselen. Dit wordt ook wel het roteren van banners genoemd. Binnen het template zijn er diverse locaties waarin zo een banner kan worden geplaatst.

Gaat u toch zelf een script bouwen, dan zal niemand u tegenhouden. U dient daar wel de juiste kennis voor te hebben. Het script zo in elkaar zetten dat de startpagina website niet gehackt kan worden, is daarbij een belangrijke zaak. Bij een kant en klaar script is dit werk al voor u gedaan.

Tijdens het bezoeken van een startpagina kan men eenvoudig een formulier voor link toevoegen tevoorschijn halen. Via het formulier is eenvoudig de locatie van een eventuele link terug door te geven. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de linkplaatsing. De betaling verloopt direct online. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.
Free Web Hosting