Uitgebreide marktplaats bouwen

Met een eigen advertentiewebsite kunt u vrij eenvoudig extra inkomen genereren. U kunt diverse categorieën toevoegen aan de website, waarbinnen de advertenties vervolgens kunnen worden geplaatst door de adverteerders. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. Daarbij kunt u de indeling van het overzicht zelf bepalen.

Het is vrij makkelijk om geld te verdienen met een eigen marktplaats website. Het plaatsen van affiliate banners is heel makkelijk te doen. U verdient commissie iedere keer wanneer u een product met affiliate marketing verkoopt. Feeds inlezen met producten is een andere mogelijkheid. De producten worden dan als advertentie weergegeven. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om een affiliate link toe te voegen bij de advertentie.

Via eigen marktplaats beginnen kunt u meer informatie vinden over een script waarmee een eigen marktplaats eenvoudig te realiseren is. Er is een aparte pagina waarmee adverteerders zich kunnen registreren. Per advertentie kunnen meerdere foto’s toegevoegd worden. Het maximum aantal foto’s kan per advertentie vrij eenvoudig worden ingesteld via de beheeromgeving.

De relevante meta gegevens kunnen per categorie worden ingevuld. In de beheeromgeving kunt u per rubriek de sleutelwoorden en een omschrijving invoeren. Hiermee wordt de online vindbaarheid van de website vergroot.

De kleurstelling wijzigen kunt u eenvoudig doen via de beheeromgeving. Een marktplaats samenstellen kan op deze wijze heel makkelijk. De installatie bestaat uit een paar simpele stappen. Er wordt een apart installatieprogramma meegeleverd waarmee u in 3 eenvoudige stappen het marktplaats script kunt installeren.

In de eerste dialoogbox kunt u de globale gegevens voor de website invullen. De database connectie kan worden ingesteld met behulp van het tweede dialoogvenster. U kunt het 3e scherm gebruiken om een username en een password in te voeren. Uw eigen marktplaats website kan met behulp van een beheerpaneel worden aangepast.
Free Web Hosting