Portaalsite realiseren informatie

Houdt u zich bezig met linkbuilding, dan is een startpagina script waarschijnlijk interessant voor u. Het is met zo een script mogelijk om iedere afzonderlijke startpagina aan een eigen subdomein te koppelen. Daarbij kunt u belangrijke zoektermen opnemen in het subdomein van een startpagina.

Informatie over zo een PHP script is te vinden op . Men heeft voor de ontwikkeling van het script van PHP gebruikgemaakt. Alle website content zal in een database worden opgeslagen. Desgewenst kunnen bezoekers zich op uw website registreren en hun eigen startpagina aanmaken. Daarbij kan men niet alleen links plaatsen op de eigen startpagina, maar ook verschillende widgets kunnen worden toegevoegd.

Men kan naast links nog meer dingen toevoegen aan de eigen startpagina. Via een startpagina script kan men vandaag de dag ook diverse widgets plaatsen. U kunt bijvoorbeeld een blokje tonen waarin altijd het meest recente nieuws wordt weergegeven. Maar ook een blok met de laatst aangemaakte startpagina’s kan eenvoudig worden geplaatst.

Natuurlijk is het mogelijk om zelf een script te programmeren. Daarvoor zal het nodig zijn om over de juiste technische kennis te beschikken. Verder is het belangrijk dat het niet gemakkelijk is om in te breken op de website. Dit kan best lastig blijken.

Het link toevoegen formulier is vanuit elke dochterpagina eenvoudig te bereiken. Via het formulier is eenvoudig de locatie van een eventuele link terug door te geven. Het is ook mogelijk om een geldbedrag te vragen voor de linkplaatsing. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. De nieuwe link wordt automatisch door het script toegevoegd als de betaling succesvol is verlopen.
Free Web Hosting