Een nieuwe startpagina website maken

Een eigen startpagina website starten kan aan de hand van de informatie op deze pagina. Een startpagina script geeft u de mogelijkheid om een startpagina website te maken. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan daarbij uiterst nuttig voor SEO-doeleinden. Het is vaak mogelijk om een link te aanmaken op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. Via het artikel Eigen Startpagina kunt u informatie vinden over een startpagina script dat simpel is in het gebruik. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Men mag het subdomein kiezen, op voorwaarde dat deze nog vrij is. Het aantal dochterpagina’s dat zo kan worden samengesteld is onbeperkt. Op de server hoeven geen mappen te worden aangemaakt voor subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Een dochterpagina up-to-date maken kan erg eenvoudig met behulp van het beheerpaneel. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u backlinks met behulp van uw startpagina website verkopen. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het is zeer eenvoudig om een affiliate banner te plaatsen.
Free Web Hosting