Je favoriete websites op een rij

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. U kunt een startpagina met links oprichten bij een bestaande website. Een andere optie is het zelf in elkaar zetten van een startpagina site.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. Wilt u informatie over het zelf opzetten van een startpagina site met behulp van een script, neem dan de pagina startpagina maken door. U kunt met het script gemakkelijk geld verdienen met de verkoop van links.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. Via 1 van de schermen in de beheeromgeving kunt u eenvoudig het bedrag instellen dat u vraagt voor linkplaatsing. Het script is voorzien van een betaalkoppeling. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. Na de betaling zal een link direct in de gekozen categorie worden geplaatst. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. PHP wordt breed ondersteund. U kunt het script verder uitbreiden met PHP wanneer u dat zou willen.
Free Web Hosting