Nieuwe site maken

Er zijn verschillende dingen die komen kijken bij het beginnen van uw eigen website. Met alleen een domein komt u niet ver, er zal meer geregeld moeten worden. Hier leest u welke aspecten belangrijk zijn wanneer u een eigen website wilt beginnen.

Wanneer u beslagen ten ijs komt, dan scheelt dit later problemen. Soms betaalt u bijvoorbeeld veel bij een bepaald hosting bedrijf terwijl een andere aanbieder een soortgelijk pakket veel goedkoper aanbiedt. Hosting bestaat in verschillende vormen met elk hun eigen prijsklasse.

Niet alleen een domeinnaam is belangrijk. Ook hosting is belangrijk bij het runnen van uw eigen website. Wat verder van belang is, is de beheertool of CMS software die u gaat gebruiken voor het beheer van uw website. Zonder CMS pakket moet u zelf de bronbestanden bewerken. Wellicht weet u niet hoe dat moet. Dan is het enige dat u kunt doen een CMS pakket gebruiken. betekenis cms wanneer u nieuwsgierig bent geworden. Er zijn veel CMS systemen verkrijgbaar, ook pakketten speciaal voor een bepaald type website. CMS pakketten maken het eenvoudiger om aanpassingen aan uw website te doen. Het is dus niet zo dat een CMS systeem alleen bedoeld is voor mensen zonder kennis van websites maken. Men programmeert nieuwe functionaliteiten vaak bovenop een bestaand CMS programma. Het CMS pakket bevat immers veel functies die men dan niet opnieuw hoeft te programmeren. Hiermee heeft men sneller iets dat men kan opleveren.

Hopelijk heeft u nu een idee van de verschillende aspecten. Het is maar een globale opsomming. Wellicht wilt u ook iets doen met een eigen design en dan is webdesign een ander aspect. Het benoemen van alle aspecten is ook niet het doel van deze pagina. Het doel van deze pagina is om de hoofdzaken te benoemen die altijd zullen terugkomen wanneer u een eigen website gaat beginnen.
Free Web Hosting