Uw eigen portaalsite maken

Zoals u misschien weet, bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina dochters. Door naar het subdomein van een startpagina te gaan kan de betreffende pagina eenvoudig worden opgevraagd. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de content van de corresponderende dochterpagina zien. Koopt u een bestaand startpagina script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een startpagina script is niet duur. Het startpaginascript is makkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Men heeft bovendien een zo veilig mogelijk inlogsysteem ingebouwd.

Men heeft rekening met de beveiliging gehouden bij het maken van het startpagina script. U kunt het zien als een stukje extra beveiliging. Aangezien men simpel een gebruikersaccount kan registreren, is voldoende beveiliging belangrijk voor uw startpagina website. U kunt de pagina Startpagina website realiseren info doorlezen indien u wel oor naar zo een soort script heeft. U hoeft zelf niets meer te ontwikkelen indien u het startpagina script koopt. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets plaatsen aan uw startpagina’s. Op de website van de webdeveloper vindt u een handleiding.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te plaatsen op uw webruimte. De PHP code van het startpaginascript wordt bij elk bezoek aan de site uitgevoerd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.
Free Web Hosting