Een moderne startpagina website realiseren

Om de online vindbaarheid van uw website te vergroten, is het handig om gebruik te maken van een startpagina website. U kunt backlinks naar uw website plaatsen waarmee u de vindbaarheid van uw site vergroot. Het plaatsen van externe links wordt ook wel off-page SEO genoemd. Het is niet moeilijk om zelf een startpagina website te beheren.

De website instellingen kunt u vrij eenvoudig gebruiken met behulp van de beheeromgeving. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. De instellingen van de individuele dochterpagina’s kunnen ook worden gewijzigd via het beheerpaneel. Zo is het voor iedereen mogelijk om een unieke dochterpagina te maken.

Het aanmaken van losse mappen is niet mogelijk. U kunt naast backlinks ook teksten plaatsen rondom het specifieke onderwerp op de verschillende dochterpagina’s.

Er kan een onbeperkte hoeveelheid backlinks een een startpagina toegevoegd worden. Op de hoeveelheid startpagina’s dat kan worden aangemaakt geldt geen enkele limiet. U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken.

Het script is te downloaden via de website van de Eigen startpagina maken ontwikkelaar van de software. Door de backlink in het artikel te volgen komt u op de pagina van de aanbieder van het script. Het is script is voor een paar tientjes al aan te schaffen.

Het zal niet noodzakelijk zijn om zelf een PHP script te laten bouwen door een ontwikkelaar. Het is meteen mogelijk om links naar uw websites te bouwen. Eerst een nieuw PHP script ontwikkelen is geenszins noodzakelijk. Voor hetzelfde bedrag zult u nooit een nieuw script kunnen laten bouwen door een ontwikkelaar.

Het is niet moeilijk voor een nieuwe beheerder om zichzelf aan te melden. Daarvoor is een speciale pagina beschikbaar op de website. De nieuwe beheerders mogen zelf hun gebruikersnaam en wachtwoord kiezen tijdens het aanmelden.
Free Web Hosting