Maak uw eigen advertentie website

Zonder programmeerkennis een eigen marktplaats beginnen is goed te doen. Daar is zelf programmeren niet voor nodig. Bestaande scripts hiervoor zijn niet duur. Een dergelijk script maakt het mogelijk om direct te beginnen met het vullen van uw eigen marktplaats. Een marktplaats website maken wordt sterk vereenvoudigd door een marktplaats CMS. Voor meer informatie hierover kunt u de pagina marktplaats PHP script eens bekijken. U koopt het via de website van de aanbieder en kunt direct online betalen. U krijgt meteen toegang tot de downloadpagina nadat u heeft betaald.

Het installeren dient op een webhostingpakket te worden gedaan. Een meegeleverd installatie script handelt de installatie voor u af. U zet de bestanden van het script over naar de server. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek op uw nieuwe website geactiveerd. U krijgt de volledige controle over de categorieën op uw website. Het installatiescript geeft u de mogelijkheid om de inloggegevens van uw beheeraccount in te stellen. Dit account kunt u inzetten om de rubrieken op uw website aan te passen. U kunt ook alle andere instellingen op deze wijze gemakkelijk aanpassen.

Is een dergelijk PHP script interessant voor u? De link hierboven leidt u naar een artikel met meer informatie. Eventueel kunt u mensen bij de aanmelding op uw advertentie website laten betalen. Tevens is er de mogelijkheid om voor allerlei aanvullende mogelijkheden een apart geldbedrag te rekenen. Middels een betaalkoppeling kunt u online betalingen ontvangen. Aan een advertentie kunnen enkele afbeeldingen worden toegevoegd. U kunt hierbij het maximum aantal afbeeldingen per advertentie aanpassen. Tevens zijn de kleuren van uw advertentie website heel eenvoudig aan te passen.
Free Web Hosting