Beheer betaalbaar een uitgebreide portaal website

Een startpagina website opzetten is niet zo lastig. Het is mogelijk om een startpaginascript ervoor in te zetten. Een link hieronder bevat informatie over het script. Startpagina’s op uw website krijgen een uniek subdomein toegewezen. Centrale code regelt het opvragen van de juiste pagina content.

Staat bij u het in elkaar zetten van een startpagina website op de agenda? Om u daarbij te ondersteunen bestaat er een heel handig PHP script. Tevens is er een online handleiding van het script te vinden. Verder heeft u de mogelijkheid om vragen aan de ontwikkelaar omtrent het script te stellen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. Ziet u dit wel zitten? Lees dan snel verder. Zo een PHP script wordt op de pagina Eigen startpagina besproken. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. De handleiding van het script vindt u op de site van de ontwikkelaar. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Als u dat ziet zitten, kunt u ook hosting bij het script kopen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. U kunt de dochterpagina’s per onderwerp indelen. Zo is het mogelijk om de links te plaatsen op een pagina die ook echt over hetzelfde onderwerp gaat. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Het is mogelijk om links aan derden te verkopen. Via het script wordt dat voor u een peulenschil. U kunt voor de homepage en een reguliere dochterpagina verschillende prijzen hanteren. Met het script is vrij gemakkelijk een online inkomen op te bouwen. Er is sprake van automatische plaatsing nadat iemand heeft betaald.
Free Web Hosting