Nieuwe startpagina bouwen

Wilt u uw eigen startpagina website bouwen? U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. Met een bestaand startpagina script kunt u echter direct aan de slag. U kunt een dergelijk script het beste zien als een speciaal type CMS systeem.

Na het overzetten van het script naar uw webruimte kunt u de installatie uitvoeren. Na een succesvolle installatie kunt u de website vullen met uw eigen startpagina’s. Het is voor bezoekers mogelijk om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze een eigen startpagina aanmaken en interessante links toevoegen. Mensen kunnen links op uw startpagina website kopen en op deze manier kunt u geld verdienen. Er zullen regelmatig mensen zijn die willen betalen voor een goede link.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. Welk bedrag er voor de plaatsing van een link moet worden gerekend stelt u eenvoudig in. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. We willen u graag wijzen op het artikel Nieuwe startpagina maken als u behoefte heeft aan meer informatie. Via dat artikel kunt ook weer andere bronnen vinden. Om het startpagina script te kunnen gebruiken zijn ook webruimte en een leuke domeinnaam noodzakelijk. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. U hoeft dus niet zelf de tabellen aan te maken. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting