Een eigen startpagina op touw zetten

Bent u van mening dat het niet gemakkelijk is om een eigen startpagina website samen te stellen? Toch is het relatief gemakkelijk. U kunt hier lezen hoe u zelf een startpagina website bouwt. Met behulp van de juiste tool kunt u ook zelf een startpagina website runnen, waar bezoekers een eigen startpagina kunnen aanmaken. Geld verdienen is daarbij ook mogelijk. U kunt links op uw startpagina website verkopen. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder. Wilt u aan de slag met uw eigen startpagina website, dan zult u daarvoor een startpagina script nodig hebben. Er is niet echt veel kennis van HTML en CSS nodig om op deze manier een eigen startpagina website te bouwen. Zo een script zal vaak in PHP geschreven zijn.

U dient het script op uw webruimte te plaatsen en te installeren. Hosting is dus iets anders dat u dient te hebben voor het maken van uw eigen startpagina website. Het script zal een database nodig hebben om de gegevens in op te slaan. Houd hier rekening mee. Wilt u meer weten over het runnen van uw eigen startpagina website met een script, lees dan ook Aanmelden startpagina. U zult het script doorgaans zonder problemen kunnen installeren wanneer u een domein met de juiste webruimte heeft. U hoeft niet zelf de database tabellen aan te maken. Vaak doet een meegeleverd installatieprogramma dat voor u.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. Uw startpagina website kan zo een extra inkomstenbron worden. U kunt namelijk links op uw website verkopen. Een bezoeker kan een link aanmelden via een speciaal formulier. Bij een betaalde link mag de bezoeker zelf de dochterpagina en de rubriek bepalen. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. Zijn er geen problemen opgetreden met de betaling, dan wordt de link direct in de gewenste rubriek geplaatst op de door de bezoeker gekozen startpagina.

Als een bezoeker daar interesse in heeft, kan hij een account aanmaken op uw website. Men kan dit account gebruiken om als paginabeheerder in te loggen. Eenmaal ingelogd, dan kan de bezoeker een nieuwe startpagina aanmaken en beheren. Er wordt zo extra content aan uw website toegevoegd. Zorg dat er af en toe content wordt toegevoegd om de website voor de bezoeker interessant te houden. Als u de website zo nu en dan uitbreidt met content, dan zullen zoekmachines dit ook waarderen. En de beter gewaardeerde websites zullen hoger in de zoekresultaten verschijnen.
Free Web Hosting