Nieuwe linkpagina

Loopt u rond met de gedachte dat het niet makkelijk is om een startpagina website te bouwen? Toch is het relatief gemakkelijk. U kunt hier lezen hoe u zelf een startpagina website bouwt. Het is mogelijk om zonder diepgaande kennis van websites bouwen uw eigen startpagina website te runnen. Ook kunt u inkomsten genereren met het verkopen van links op uw startpagina website. Wilt u er meer over weten, lees dan verder. Wilt u aan de slag met uw eigen startpagina website, dan zult u daarvoor een startpagina script nodig hebben. Met een dergelijk script heeft u binnen korte tijd uw eigen startpagina website in de lucht. Meestal zal het script met PHP gemaakt zijn.

Het script moet worden geplaatst op uw webruimte. U zult dus ook webhosting moeten regelen. Houd er rekening mee dat er vaak een database nodig is om een startpaginascript te kunnen gebruiken. Op de pagina Goede startpagina kunt u meer over scripts voor het bouwen van uw eigen startpagina website lezen. Wanneer u een domein met de juiste hosting heeft, dan zal het installeren van het script niet veel problemen opleveren. U hoeft niet zelf de database tabellen aan te maken. Vaak doet een meegeleverd installatieprogramma dat voor u.

Er kan met diverse betaalmethoden een koppeling worden gemaakt. Uw startpagina website kan zo een extra inkomstenbron worden. U kunt namelijk links op uw website verkopen. Men kan via een speciaal formulier een betaalde link aan de website toevoegen. Men mag daarbij kiezen aan welke dochterpagina en in welke rubriek men de link wil toevoegen. Als het formulier helemaal correct is ingevuld, wordt de bezoeker naar het betaalscherm geleid. De link wordt direct na een succesvolle betaling toegevoegd.

Ook kunt u de website zo instellen dat men zich kan registreren. Via dit account kan de bezoeker inloggen op uw startpagina website. Een ingelogde gebruiker kan een startpagina aanmaken en vullen met eigen links. U kunt op deze wijze vrij snel aan nieuwe content komen. Zorg dat er af en toe content wordt toegevoegd om de website voor de bezoeker interessant te houden. Regelmatige updates zorgen ervoor dat uw site ook door de zoekmachines beter gewaardeerd wordt. Het heeft tot gevolg dat u beter te vinden bent in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google.
Free Web Hosting