Professionele marktplaats runnen

Een eigen marktplaats beginnen is niet lastig als u weet wat u moet doen. Het is handig om een script te kopen dat speciaal bedoeld is voor het maken van een advertentie website. Daarnaast zijn webhosting en een eigen domein nodig. Een database aanmaken is nodig om het marktplaats PHP script te kunnen gebruiken.

U kunt bij het advertentie script zoekwoorden en een beschrijving per afzonderlijke rubriek instellen. U moet dan denken aan de zoektermen die u aan een rubriek wilt koppelen. Meer over het script is op de pagina marktplaats script kopen te vinden. Hoe dit precies werkt, hoeft u met het CMS pakket niet te weten.

Omdat dit account beheerrechten heeft, kunt u alles rondom uw website aanpassen via het
beheerpaneel. Het aantal afbeeldingen dat men bij een advertentie kan plaatsen kunt u gemakkelijk zelf instellen. Heeft u veel schijfruimte op de webhosting, dan kan deze instelling op een hogere waarde worden gezet dan wanneer dat niet het geval is.

U kunt het marktplaats PHP script aan verschillende betaal gateways koppelen. Adverteerders kunnen betalen via bijvoorbeeld Mollie en Digiwallet. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Voor zowel Belgische als Nederlandse adverteerders is het betalen eenvoudig.

Het script bevat verder de mogelijkheid om op advertenties te bieden. Of bieden is toegestaan kan de adverteerder zelf per advertentie instellen. De adverteerder wordt per e-mail van ieder bod op de hoogte gesteld. Bij elke advertentie is te zien wat op dat moment het hoogste bod is. Vervolgens kan de adverteerder een bericht sturen naar de persoon met het hoogste bod. Ook kunnen biedingen weer verwijderd worden. Zowel degene die het bod heeft uitgebracht als de adverteerder kunnen het bod verwijderen.
Free Web Hosting