Wil je een advertentiesite runnen?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Met behulp van een beheerpaneel kunt u advertenties aanmaken en bewerken. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Op een later tijdstip kunt u een wijziging aanbrengen in een advertentie.

Het zal een hoop tijd schelen wanneer u een bestaand advertentie script koopt. Raadpleeg Mobielvriendelijke marktplaats bouwen wanneer u meer wilt weten over een CMS waarmee een advertentie website in een mum van tijd te bouwen is. Een totaal nieuw script kan onmogelijk voor eenzelfde tarief gebouwd worden.

Het is bij een kant en klaar marktplaats CMS ook duidelijk waar u voor ondersteuning moet zijn. U hoeft geen kennis van HTML en CSS te hebben voor het wijzigen van de opmaak. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. U kunt gemakkelijk de kleuren van uw website aanpassen met een centraal gelegen scherm.

Op deze manier kunt u uw marktplaats website voorzien van een unieke samenstelling van kleuren. Ook is het mogelijk om u te richten op een bepaalde doelgroep door bepaalde kleuren te kiezen voor uw marktplaats website. Het overzicht van alle advertenties kunt u eenvoudig zelf opmaken.
Free Web Hosting